SANDVIK LEILIGHETER

VAKKER NATUR / NORDLYS/
MIDNATTSSOL / HJEM

LEILIGHETER

LEILIGHET 1 OG 2

OMRÅDE

Leilighetene ligger i Sandvik på idylliske Sandhornøya, ca 80 km (1 time og 20 minutter med bil) fra Bodø. Lokalisert i nydelige omgivelser med spennende natur og et rikt dyreliv. Her har vi nærhet til havet med gode fiskemuligheter og det er omtrent 2 km til en nydelig sandstrand på 2,5 km.

Sandvik er i ei lita bygd med ca 17 fastboende i tillegg til noen fritidsboliger. Her kan du oppleve frihetsfølelsen på landet. Bygda har en nydelig natur og et rikt dyre- og fugleliv med svært gode muligheter til å se elg, rådyr og den majestetiske havørna.
Leiligheten har havutsikt fra vinduer og selvfølgelig fra terrassen, her føles naturen tett på selv om du er innendørs.

ADGANG FOR GJESTER

Størrelsen på leilighetene er ca 62 m2. Hver leilighet har to soverom, åpen løsning med stue, kjøkken som har det du trenger for normal matlaging i tillegg til et godt utstyrt bad med dusj og vaskemaskin. Dere disponerer hele leiligheten under oppholdet, verten bor i en separat bolig.


ANDRE TING DET ER VERDT Å MERKE SEG

Sengetøy:
Om du ikke har med deg ditt eget sengetøy kan det leies her. Prisen for sengetøyet under hele oppholdet er 125 kr pr. seng.

Rengjøring:
Rengjøringsgebyret tilbakebetales om gjesten vasker og rengjør selv.

Om vi skal rengjøre leiligheten blir dere belastet en automatisk avgift på kr 800. Vennligst gi oss beskjed på forhånd hva dere ønsker. Utstyr for rengjøring er tilgjengelig i leiligheten.

Soverom 1: Dobbeltseng – Soverom 2: Køyeseng

WiFi – Gratis parkering – Kjøkken med utstyr - TV


BOOKING AV LEILIGHET

All booking, kontakt og betaling gjøres gjennom AIR BNB for din sikkerhet. I bookingsystemet kan du se når leilighetene er ledig for bestilling av din ferie.

Sandvik

NORDLYS

De eksotiske fargene, og det utrolige lyset som dekker omgivelsene når nordlyset danser over himmelen er magisk. Kryss av på bucket-lista di og opplev Nord Norge om vinteren, det er få plasser på jorda hvor du har flere muligheter til å se nordlys enn i nord.

MAJESTETISKE FJELL

Enjoy the northern lights over the views of the fjords from one of the mountain peaks near the apartment.

BESØK BODØ

Dra på topptur I Bjørvasstindan, besøk verdens sterkeste saltvannsstrøm, Saltstraumen, eller ta en handletur i det historiske handelssenteret på Kjerringøy. Alt dette og et pulserende bysenter. Bodø er mer enn bare et stoppested på vei til Lofoten.

LEI EN BÅT OG DRA PÅ FISKETUR

Havfiske er en spennende opplevelse, her på Sandvik kan du leie en båt og utstyr fra oss. Båten er en 14 fots åpen båt med 10 hestekrefters påhengsmotor og plass til fire personer. Den har selvfølgelig redningsvester til alle om bord.
Fiskeutstyr kan leies eller kjøpes hos oss. Det er hovedsakelig kveite, torsk, sei og laks som kan bite på kroken her. Vi avtaler pris for leie av båt og utstyr I samråd med dere.

STEDER I NÆRHETEN

Langsanden

Saltstraumen

Elias Blix-tunet

All right reserved 2020 Ⓒ KLENGRO EIENDOM AS